Vanavond op tv: New Amsterdam seizoen 5, Wales - Engeland (WK voetbal)

Vanavond op tv: New Amsterdam seizoen 5, Wales - Engeland (WK voetbal)
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 november

Kijktip :

Vanavond gaat het vijfde seizoen van de ziekenhuisserie New Amsterdam van start op Net5. Verder onder meer de wedstrijd Wales - Engeland op het WK voetbal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 29 november.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Wales - Engeland (WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

Dinsdag (29 november) start de laatste speelronde in de groepsfase van het WK in Qatar. In poule B is het nog heel erg spannend, want er kunnen nog drie ploegen - naast Engeland - door naar de knock-outfase. De wedstrijd tussen Engeland en Wales zal dus ook erg spannend worden. Om 20.00 uur kun je de wedstrijd kijken op NPO 1 en de livestream bij Gids.tv. De Engelse ploeg is met vier punten uit twee wedstrijden bijna zeker van plaatsing. Behalve bij een verlies tegen Wales kan er nog iets misgaan, alhoewel het doelsaldo dan ook nog flink omlaag moeten gaan.

Urk: vliezen Mathilde breken

SBS 6
20:30 uur

In een nieuwe aflevering van het veelbesproken realityprogramma Urk!, vanavond om 20.30 uur te zien op SBS6, gebeurt precies datgene waar we al het hele seizoen op wachten... We hebben in dit seizoen al veel gezien van de hoogzwangere Mathilde, zoals een spectaculaire gender reveal party. In deze aflevering is het dan eindelijk zover: de vliezen van Mathilde breken. Vanaf dat moment wijkt haar tweelingzus Gerda niet meer van haar zijde.

Sciencefictionfilm: Prometheus

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de indrukwekkende sciencefictionfilm Prometheus te zien. Twee jonge archeologen vinden een aanwijzing die meer duidelijkheid kan geven over de oorsprong van de mensheid. Met het ruimteschip Prometheus reizen de wetenschappers naar de donkere uithoeken van het universum, waar ze een angstaanjagende strijd moeten leveren om de toekomst van de mensheid veilig te stellen.

Start: New Amsterdam seizoen 5

NET 5
21:25 uur

Vanaf vanavond is het gloednieuwe, vijfde seizoen van de Amerikaanse medische dramaserie New Amsterdam te zien op Net5. In de eerste aflevering van het vijfde seizoen zien we hoe Bloom, Iggy en Reynolds zich achter Max scharen terwijl hij de gevolgen van Helens beslissing het hoofd probeert te bieden. Bloom geeft Leyla meer ruimte, maar haar staat een verrassing te wachten. Reynolds en Wilder proberen de droom van een terminale patiënt in vervulling te laten gaan: de hoofdrol spelen in een Bollywoodserie.

Misdaadfilm: The Boondock Saints

SBS 9
22:20 uur

Op SBS9 is vanavond een onvervalste cultfilm te zien. De keiharde misdaadfilm The Boondock Saints werd neergesabeld door critici, maar omarmd door een flink publiek. De Ierse broeders MacManus voelen dat ze een missie van God hebben om alle misdadigers in hun stad Boston te vermoorden. Al snel worden ze opgehemeld door de media, die ze The Boondock Saints noemen. Ze krijgen de FBI, onder leiding van de extravagante Paul Smecker, achter zich aan.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV