Dinsdag in Op1: over Oranje tegen Qatar

Dinsdag in Op1: over Oranje tegen Qatar
De gasten van Op1 van dinsdag 29 november

Kijktip :

Dinsdagavond presenteren Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op dinsdag 29 november.

Onderwerpen Op1 van dinsdag 29 november

  • Hij is uitgegroeid tot een van de sterkhouders van dit Nederlands Elftal; topverdediger Nathan Aké. Vandaag speelt hij met Oranje de laatste groepswedstrijd op het WK tegen thuisland Qatar. Gaan de mannen zich plaatsen voor de achtste finales? We praten erover na met zijn jeugdtrainer bij ADO Gerry van Weelden en sportjournalist Kees Jansma.

  • Tijdens de wedstrijd van Oranje tegen Qatar werd niet alleen gelet op de prestaties op het veld, maar zeker ook op Conny Helder op de tribune. Wat voor statement zou onze sportminister maken? Het werd een subtiel speldje. Met D66-Kamerlid Jeanet van der Laan en Fadi Sulaiman, die uit Qatar moest vluchten om zijn geaardheid, bespreken we of dat voldoende is.

  • Youness, de vader van hoofdverdachte in de Mallorca-zaak Sanil B, denkt dat er videobeelden zijn die zijn zoon mogelijk vrijpleiten van het doodschoppen van Carlo Heuvelman. Hij wil zijn snackkar ter waarde van 15.000 euro verkopen en looft de opbrengst uit als tipgeld. Vanavond is hij te gast samen met zijn advocaat Peter Plasman en rechtbankverslaggever Saskia Belleman.

  • Nu de winter Oekraïne definitief is binnengetreden, wordt gevreesd voor een nieuwe grote Russische aanval op de Oekraïense energievoorziening. Hoeveel kan het land nog hebben? We bespreken het met oud-Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp en we bellen met EO-directeur Arjan Lock, die in Oekraïne is.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV