Engeland - Senegal live op tv en online (achtste finale WK voetbal)

Engeland - Senegal live op tv en online (achtste finale WK voetbal)
Groepsgenoot Oranje stuit op ijzersterke tegenstander

Sport :

Zondag (4 december) komt de groepswinnaar van Groep B in actie op het WK voetbal in Qatar: Engeland. Zij nemen het op tegen Senegal, de nummer twee in de groep van Oranje. De wedstrijd is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

In vorm
De Engelsen lijken, afgezien van een mindere wedstrijd tegen de Verenigde Staten (0-0), uitstekend in vorm te zijn voor de achtste finales. In het eerste duel werd Iran met maar liefst 6-2 aan de kant geschoven en ook de laatste groepswedstrijd werd overtuigend gewonnen: Wales moest er met 0-3 aan geloven, dankzij treffers van Marcus Rashford (2x) en Phil Foden.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Senegal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ecuador uitgeschakeld
Senegal eindigde als tweede in Groep A, de poule van het Nederlands elftal. De Afrikanen verloren hun eerste wedstrijd met 0-2 van Nederland, maar sloten de andere twee duels winnend af. Het zwakke Qatar werd met 1-3 verslagen en in het laatste groepsduel werd Ecuador met 1-2 verslagen. Daardoor werd Ecuador uitgeschakeld en gaat Senegal door.

De wedstrijd Engeland - Senegal is zondag 4 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV