Documentaireserie Stolen - Catching the Art Thieves start zondag op Canvas

Documentaireserie Stolen - Catching the Art Thieves start zondag op Canvas
Waargebeurde verhalen van kunstroven

Kijktip :

Vanaf zondag (4 december) is de nieuwe documentaireserie Stolen - Catching the Art Thieves te zien op Canvas. Deze documentaireserie is gemaakt door de BBC en vertelt de waargebeurde verhalen van de spraakmakendste kunstroven aller tijden.

Lucratief
Elk jaar wordt er voor miljarden euro's aan kunst gestolen. Het is dan ook de meest lucratieve misdaadhandel na wapens en drugs. Stolen - Catching the Art Thieves vertelt de waargebeurde verhalen van bloedstollende kat-en-muisspellen, waarbij de hoge cultuur de onderwereld ontmoet.

Munch
In 2004 wordt 'De schreeuw' van Munch van een galeriewand gerukt in Oslo. De rechercheurs die de diefstal van het wereldberoemde werk onderzochten, beschrijven een ingewikkeld en gevaarlijk onderzoek dat blootlegt hoe ver criminelen bereid zijn te gaan om vrijuit te kunnen gaan voor moord.

De documentaireserie Stolen - Catching the Art Thieves is vanaf zondag 4 december wekelijks rond 20.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV