Docuserie Simon Reeve's South America begint zondag op Canvas

Docuserie Simon Reeve's South America begint zondag op Canvas
Op pad met populaire programmamaker

Kijktip :

De Britse documentairemaker Simon Reeve is de afgelopen jaar mateloos populair geworden in binnen- en buitenland. Hij neemt ons mee op fabelachtige reizen over de wereld. Vanaf zondag 4 december is de vijfdelige serie Simon Reeve's South America te zien op Canvas.

Venezuela
Zoals de naam van de documentaireserie al aangeeft reist Reeve deze keer door Zuid-Amerika. Hij begint aan zijn avontuur in het afgelegen noordoosten van het continent. Hij trekt van Venezuela over Guyana en Suriname naar Frans-Guyana. Dit deel van de aardkorst staat bekend als het Guianaschild en herbergt het meest ongerepte regenwoud ter wereld.

Migranten
In Venezuela ontmoet Reeve enkele migranten die de economische malaise willen ontvluchten. In Guyana trekt hij de jungle in, in Suriname heeft hij een surrealistische ontmoeting met een succesvolle zakenman, en in Frans-Guyana mag hij een kijkje nemen achter de schermen van ruimteagentschap ESA. De komende weken gaat zijn reis over het continent verder.

Simon Reeve's South America is vanaf zondag 4 december wekelijks om 21.10 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV