Argentinië - Australië live op tv en online (achtste finale WK voetbal)

Argentinië - Australië live op tv en online (achtste finale WK voetbal)
Argentinië ondanks blamage toch groepswinnaar

Sport :

De supersterren van Argentinië begonnen hun WK met een blamage tegen Saoedi-Arabië, maar eindigden in Groep C toch als winaar. Zaterdag (3 december) nemen ze het op tegen Australië. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Knap hersteld
Argentinië heeft zich knap hersteld van de dramatische 1-2 nederlaag tegen Saoedi-Arabië in hun eerste wedstrijd op dit WK. Twee lastige groepsgenoten - Mexico en Polen - werden allebei met 2-0 verslagen, waardoor de Argentijnen alsnog de groepswinst naar zich toetrokken. Lionel Messi nam twee van de vijf treffers in de groepsfase voor zijn rekening, maar miste ook een penalty tegen Polen.

Samenvatting en hoogtepunten Argentinië - Australië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stunt
Van tevoren werd Australië niet al te hoog ingeschat, want echte sterspelers hebben ze niet. Het team blijkt echter nog altijd belangrijker dan het individu, want Australië wist zich voor de tweede keer in de geschiedenis te plaatsen voor de achtste finales op het WK voetbal (de eerste keer was in 2006). De kers op de taart kwam in de laatste groepswedstrijd, toen Denemarken met 1-0 werd verslagen.

De wedstrijd Argentinië - Australië is zaterdag 3 december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV