Andere Tijden special over de geschiedenis van het haar maandag op NPO 2

Andere Tijden special over de geschiedenis van het haar maandag op NPO 2
Wat zegt haar over de geschiedenis?

Kijktip :

Maandagavond is er weer een gloednieuwe special van Andere Tijden te zien op NPO 2. Dit keer geen zware onderwerpen als oorlogen, conflicten en onderdrukking, want het programma laat zich van een hele andere kant zien: de aflevering gaat over haar.

Andere Tijden Special over geschiedenis van haar gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Ode
Haar, we hebben het allemaal maar je hebt het niet voor het uitkiezen. Het is onderdeel van je identiteit. Je kunt er mee protesteren, je ermee afzetten tegen voorgaande generaties, ermee laten zien wie je bent en waar je voor staat. Haar definieert cultuur en klasse. Via haar kun je ook de geschiedenis vertellen. Van afro tot vetkuif, van matje tot suikerspin, Andere Tijden brengt een ode aan het haar.

Minder afleveringen
Andere Tijden is tegenwoordig geen wekelijks terugkerend programma meer, maar is twaalf keer per jaar te zien met een special van vijftig minuten. Daarin worden de meest uiteenlopende onderwerpen uit de geschiedenis in een extra lange uitzending belicht door presentatrice Astrid Sy, ondersteund door bijzondere en soms nooit eerder vertoonde archiefbeelden.

De Andere Tijden Special over de geschiedenis van het haar is maandag 5 december om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV