Bekijk hier de nieuwe trailer van The Meg met Jason Statham

Bekijk hier de nieuwe trailer van The Meg met Jason Statham
Gigantische haai heeft enorme honger

Film :

Een zomerse dag met een strand vol mensen. In de zee surfers, luchtbedden en bootjes met daaronder de 21 meter lange Megalodon: een reuzehaai. Jonas Taylor (Jason Statham) moet er voor zorgen dat deze enorme haai niet nog meer dood en verderf zaait in een hemelblauwe oceaan, die langzaam rood kleurt. Bekijk hier de spannende trailer van The Meg.

De aankomende productie van Warner Bros kost een slordige 150 miljoen dollar. Dit sciencefiction, actiehorror-spektakel toont niet alleen een reuze Megalodon maar ook een super octopus. Het meeste gevaar komt van de reuze haai waarvan ze in de film dachten dat hij al 1,5 miljoen jaar was uitgestorven. De nachtmerrie wordt toch werkelijkheid.

Cast
Naast Jason Statham (The Transporter) zijn ook Ruby Rose (Pitch Perfect 3) en Robert Taylor (Kong: Skull Island) te zien in deze film. The Meg is geregisseerd door Jon Turteltaub (National Treasure).

Bekijk via deze link de top 5 Jason Statham films op Netflix.

The Meg is vanaf 9 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de nieuwe trailer van The Meg met Jason Statham of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen