Brazilië – Zuid-Korea live op tv en online (achtste finale WK voetbal)

Brazilië – Zuid-Korea live op tv en online (achtste finale WK voetbal)
Kijken we naar de toekomstig wereldkampioen?

Sport :

In de achtste finales van het WK komen we een mooie wedstrijd tegen: Brazilië neemt het op tegen Zuid-Korea, de grote verrassing in deze ronde. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Toekomstige wereldkampioen?
Het elftal van Brazilië wordt gezien als de toekomstige wereldkampioen, misschien al in Qatar. Volgens veel liefhebbers maakte de Brazilianen de beste indruk, ook zonder Sandro en Jesus, die geblesseerd zijn. Vinicius jr. en Richarlison zijn de aanvallers die enorm veel indruk maken. Gaan ze een ronde verder? Neymar lijkt er vooralsnog ook bij te kunnen zijn vanaf de achtste finales.

Samenvatting en hoogtepunten Brazilië – Zuid-Korea

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Verrassend Zuid-Korea
Misschien wel de grootste verrassing van dit WK is Zuid-Korea. In 2002 haalde Guus Hiddink met de Aziaten de halve finales, maar ook bij het halen van de achtste finales kwam er veel vreugde uit het land. Ze wonnen afgelopen groepswedstrijd van een B-elftal van Portugal, waardoor Uruguay is uitgeschakeld.

De wedstrijd Brazilië – Zuid-Korea is maandag 5 december december om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV