Documentaireserie A Perfect Planet vanaf dinsdag te zien op Canvas

Documentaireserie A Perfect Planet vanaf dinsdag te zien op Canvas
Nieuw meesterwerk van David Attenborough

Kijktip :

Vanaf dinsdag (6 december) is de vijfdelige natuurdocumentaireserie A Perfect Planet wekelijks te zien op de Vlaamse zender Canvas. Ook deze prachtige serie is weer gemaakt door de legendarische David Attenborough, die zoals vanouds ook de voice-over verzorgt.

Geschiedenis
In A Perfect Planet richt Attenborough zich niet zozeer op het dierenrijk, maar op de geschiedenis van onze planeet en hoe die zich heeft gevormd. Daarbij richt de documentairemaker zich op een aantal indrukwekkende natuurverschijnselen. Er werd over de hele wereld gefilmd.

Vulkanen
De eerste aflevering van A Perfect Planet gaat over vulkanen. We hebben vulkanen niet onder controle, maar zonder vulkanen was er geen leven op aarde. Ze lijken allesverwoestend, maar het magma uit de aardkern voedt het land en het mineraalrijke as dat bij uitbarstingen achterblijft, maakt de grond vruchtbaar.

De documentaireserie A Perfect Planet is vanaf dinsdag 6 december wekelijks om 21.20 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV