Vanavond op tv: nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa, Brazilië - Zuid-Korea en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Familie Gillis: massa is kassa, Brazilië - Zuid-Korea en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 5 december

Kijktip :

Vanavond begint het nieuwe seizoen van de realityserie Familie Gillis: massa is kassa op SBS6. Verder onder meer de WK-wedstrijd Brazilië - Zuid-Korea. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 5 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Brazilië - Zuid-Korea (achtste finale WK voetbal)

NPO 1
19:50 uur

In de achtste finales van het WK komen we een mooie wedstrijd tegen: Brazilië - Zuid-Korea, de grote verrassing in deze ronde. Het duel is om 20.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Het elftal van Brazilië wordt gezien als de toekomstige wereldkampioen, misschien al in Qatar. Volgens veel liefhebbers maakte de Brazilianen de beste indruk. Zuid-Korea won de afgelopen groepswedstrijd van een B-elftal van Portugal, waardoor Uruguay is uitgeschakeld.

Special: Sint & De Leeuw

NPO 3
20:25 uur

Ook dit jaar brengt Sinterklaas natuurlijk weer een bezoek aan Paul de Leeuw. In het speciale Pakjesavond-programma Sint & De Leeuw maakt De Leeuw er met behulp van de Sint weer een vrolijke bonte avond van. De Leeuw en de Sint ontvangen gasten die een goede reden hebben om langs te komen in de vrolijke en sfeervolle studio. Ze hebben bijvoorbeeld iets op te biechten of excuses te maken, ze willen iets uitvoeren of ze zitten gewoon heel graag een minuutje bij Sinterklaas op schoot.

Terug: Familie Gillis - massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

Nu het seizoen van Chateau Meiland is afgelopen pakken Peter Gillis en zijn gezin het stokje weer over. Het nieuwe seizoen van Familie Gillis: massa is kassa is vanaf vanavond te zien op SBS6. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zit het vakantieseizoen erop en Peter zwaait samen met een bijzondere parkmascotte de laatste gasten uit. Er is echter geen tijd om uit te rusten, want ook de familie Gillis viert Sinterklaas.

Comedy: The Wolf of Wall Street

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de meesterlijke misdaadcomedy The Wolf of Wall Street te zien. In 1987 gaat Jordan Belfort werken voor een gehaaide beurshandelaar die hem het vak leert. Samen met zakenpartner Donnie Azoff start hij op 26-jarige leeftijd een eigen firma. Het bedrijf gaat als een speer. Jordans tomeloze obsessie met geld leidt tot een leven vol fraude, drank, prostituees en coke. Hij sluist miljoenen aan zwart geld naar een Zwitserse bank. De beruchtste geldwolf van Wall Street waant zich onaantastbaar, totdat het net van de FBI zich om hem begint te sluiten.

Fantasyfilm: Harry Potter and the Half-Blood Prince

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de spectaculaire fantasyfilm Harry Potter and the Half-Blood Prince te zien. Harry vermoedt dat er gevaar dreigt binnen de muren van Zweinstein. Maar schoolhoofd Perkamentus is meer bezig met Harry voor te bereiden op de laatste strijd die snel nadert. Samen proberen ze een manier te vinden om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Perkamentus schakelt hiervoor zijn oude vriend en collega in: de argeloze Professor Slakhoorn.

Andere Tijden Special: ode aan het haar

NPO 2
20:34 uur

Vanavond is er weer een gloednieuwe special van Andere Tijden te zien op NPO 2. Dit keer geen zware onderwerpen als oorlogen, conflicten en onderdrukking, want het programma laat zich van een hele andere kant zien: de aflevering gaat over haar. Haar, we hebben het allemaal maar je hebt het niet voor het uitkiezen. Het is onderdeel van je identiteit. Je kunt er mee protesteren, je ermee afzetten tegen voorgaande generaties, ermee laten zien wie je bent en waar je voor staat. Haar definieert cultuur en klasse. Via haar kun je ook de geschiedenis vertellen.

Start: The Dog House seizoen 2

NPO 3
22:27 uur

Hondenliefhebbers kunnen vanaf vanavond hun hart ophalen, want op NPO 3 gaat het tweede seizoen van de documentaireserie The Dog House van start. De afleveringen beginnen elke avond tussen 22.25 uur en 22.55 uur. In de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Dog House proberen zowel de grootste als de allerkleinste bewoner van Wood Green een nieuw baasje voor zich te winnen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV