Kroatië - Brazilië live op tv en online (kwartfinale WK voetbal)

Kroatië - Brazilië live op tv en online (kwartfinale WK voetbal)
Supersterren tegen stugge Europeanen

Sport :

Brazilië was op voorhand al één van de topfavorieten voor de eindzege van het WK voetbal, maar die favorietenstatus is alleen maar groter geworden. Vrijdag (9 december) staat de kwartfinale tegen Kroatië op het programma. De wedstrijd is om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Penalty's
Kroatië, de verliezend finalist van het WK in 2018, eindigde als tweede in Groep F - achter Marokko. In de achtste finales stond een clash met Japan op het programma. De Japanners stuntten door de poule met Spanje en Duitsland als winnaar af te sluiten; ze boden in de achtste finale ook flink weerstand tegen de Kroaten. Uiteindelijk moesten penalty's de beslissing brengen, na een 1-1 eindstand.

Samenvatting en hoogtepunten Kroatië - Brazilië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Galavoorstelling
De Brazilianen beschikken over een voorhoede van absolute wereldklasse. Neymar, Vinícius Júnior, Richarlison en Raphina trakteerden de voetballiefhebber in de achtste finale op een absolute galavoorstelling tegen Zuid-Korea. Bij rust had Brazilië al een voorsprong van 4-0 te pakken. In de tweede helft scoorden de Koreanen nog een keer, maar daar bleef het bij: 4-1.

De wedstrijd Kroatië - Brazilië is vrijdag 9 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 15.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV