Vanavond in Renze op Zaterdag: Hans Kraay Jr. over carrière Louis van Gaal

Vanavond in Renze op Zaterdag: Hans Kraay Jr. over carrière Louis van Gaal
De gasten van Renze op Zaterdag van zaterdag 10 december

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. Vanavond met onder andere Hans Kraay Jr., Farid Azarkan en en Tina Nijkamp. Dit zijn de gasten van Renze op zaterdag 10 december.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Renze - zaterdag 10 december

  • Het Nederlands elftal ligt eruit. De droom van Van Gaal is voorbij. Toch kan de oefenmeester terugkijken op een knappe prestatie met het bereiken van de kwartfinale. Renze Klamer blikt terug op een op zijn zachtst gezegd bijzonder WK met Oranje-watcher Hans Kraay jr.
  • Farid Azarkan over de historische winst van Marokko tegen Argentinië op het WK Voetbal.
  • Sinds 2019 lijdt zanger Ernst Daniël Smid aan de ziekte van Parkinson. Nadat hij in juni werd geopereerd aan zijn hersenen durft hij weer langzaam aan een comeback te denken. Vanavond treedt hij op samen met zijn dochter Coosje.
  • Kijkcijfer-koningin Tina Nijkamp kwam dit jaar met stip binnen in de Influencer Top 100. Ze neemt diverse eindejaarslijstjes mee én bespreekt verborgen pareltjes.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's