WK darts 2023 live op tv en online (inclusief speelschema)

WK darts 2023 live op tv en online (inclusief speelschema)
Alles te zien op Viaplay

Sport :

Het belangrijkste darttoernooi ter wereld gaat weer los: vanaf donderdag 15 december is het weer tijd voor het wereldkampioenschap. Het volledige toernooi is te volgen op streamingdienst Viaplay. Speciaal voor de Viaplay-abonnees wordt ook de tv-zender Viaplay Xtra opengezet voor het WK.

Het darts is niet gratis op tv te zien. Lees hier hoe je darts live kunt kijken.

Tv-zender
Voor het WK darts wordt de speciale zender Viaplay Xtra opengezet. De zender was tot nu toe alleen open voor de races in de Formule 1 weekenden. De zender is voor niemand gratis te zien. Om de zender te kunnen zien, moet je geabonneerd zijn op Viaplay via jouw tv-provider. Lees ook op welk kanaal Viaplay Xtra te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Speelschema: WK darts 2022

Dinsdag 3 januari

  • Michael Smith – Michael van Gerwen (finale)

De tekst gaat verder onder deze video's

Nederlanders
In Londen zullen er in totaal 12 Nederlanders deelnemen aan het wereldkampioenschap. Jermaine Wattimena is de eerste die in actie gaat komen. Later in het toernooi komen ook Van Barneveld, Van Gerwen en Van Duijvenbode in actie.

Het WK darts 2023 is van donderdag 15 december 2022 tot en met dinsdag 3 januari 2023 elke wedstrijddag live te zien op Viaplay en Viaplay Xtra. Bekijk bij Gids.tv ook de hoogtepunten van het WK darts.

Actuele video's

Meer actuele video's