Hoofdrollen voor Carly Wijs en Harry Piekema in film Superjuffie

Hoofdrollen voor Carly Wijs en Harry Piekema in film Superjuffie
Een verfilming van de populaire kinderboekenreeks

Nieuws

Harry Piekema en Carly Wijs spelen twee hoofdrollen in Superjuffie, een verfilming van de gelijknamige kinderboekenreeks die geschreven werd door Janneke Schotveld. Dieuwertje Dir, bekend van Het Klokhuis, zal de titelrol spelen.

Juf Josje lijkt een heel gewone juf, tot een die om hulp roept. Dan verandert zij in Superjuffie en schiet ze als een groene tornade door de lucht. Ze redt dieren en kan ook met hen praten. Het personage heeft haar krachten gekregen van een mysterieus beeldje in haar nieuwe huis en merkt dat de drang om dieren te redden niet altijd goed van pas komt.

Harry Piekema is in de film te zien als Meester Snor. Carly Wijs neemt de rol van Edna voor haar rekening en Hassan Slaby speelt Hakim in de kinderfilm.

De regie is in handen van Martijn Smits, die eerder Popoz en Zombibi regisseerde. Het scenario is geschreven door Tijs van Marle, hij schreef voorheen voor Mees Kees en Dummie de Mummie. De producent is Paul Voorthuysen, bekend van Mees Kees, Dummie de Mummie en Meesterspion.

De opnames van Superjuffie zijn vorige week afgerond en de film draait aankomend najaar in de Nederlandse bioscopen.

Tags: film, kinderboek, kinderen, juf, kinderboekenreeks

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »