Recensie: I Believe in Santa is absurde romcom en guilty pleasure tegelijk

Recensie: I Believe in Santa is absurde romcom en guilty pleasure tegelijk
Nu nummer 1 op Netflix!

Film :

Vanaf 14 december is de film I Believe in Santa te zien op Netflix. Op 5 juli 2008 liepen acteur John Ducey en Christina Moore naar het altaar om elkaar het ja-woord te geven. Nu, 14 jaar later, hebben ze samen een eigen kerstfilm op Netflix. Lees hier de filmrecensie van I Believe in Santa.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Lisa en Tom
Na vijf gelukkige maanden met Tom merkt Lisa tot haar schrik dat hij geobsedeerd is door haar minst favoriete feestdag. Kan ze Kerstmis nog één kans geven?

Actrice Christina Moore (Lisa) en John Ducey (Tom) in de film 'I Believe in Santa'

Beoordeling van Gids.tv: ★½

Entertainment-score: 64% | Kerstsfeer: 65% | IMDb ★ 4,3

Over-de-top Amerikaans: dat is wat deze film het beste beschrijft. De witte tanden van lachende mensen stralen je toe in een vrij rare film over een volwassen man die nog in de Kerstman gelooft. Dit is een verhaal die ze alleen kunnen verzinnen in de Verenigde Staten: een stel wordt verliefd, maar de vrouw ziet toch een probleem als haar date het liefst kerstbomen versiert, arreslee rijdt en naar de musical The Christmas Carol gaat. De film slaat halverwege totaal dood en de boodschap aan het einde van de film is zo slecht en dom, dat de televisie daarna snel uit gaat. Sitcom-koning John Ducey doet zijn best en Christina Moore lacht als een boer met kiespijn. Voor een "foute" kerstavond in december misschien dan nog wel een aanrader. Anderhalve ster.

Cast
Naast Christina Moore (Lady Driver) en John Ducey (How I Met Your Mother) zijn ook Sachin Bhatt (Bumblebee) en Lateefah Holder (Modern Family) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Alex Ranarivelo (Dirt).

Vanaf 14 december 2022 is de film I Believe in Santa te zien op Netflix. Genre: romantiek, komedie. Tijdsduur: 90 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's