Argentinië - Frankrijk live op tv en online (finale WK voetbal)

Argentinië - Frankrijk live op tv en online (finale WK voetbal)
Gaat Messi eindelijk wereldkampioen worden?

Sport :

Na ruim drie weken voetballen is het dan nu tijd voor de finale van het WK voetbal. De slagers van Argentinië spelen in die finale tegen de wereldkampioenen van 2018: Franrkijk. Wie gaat er naar huis met de bokaal in het misschien wel meest besproken wereldkampioenschap ooit? De finale is zondag 18 december om 16.00 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Eindelijk een WK?
Argentinië is natuurlijk al decennia één van de grotere voetballanden ter wereld, maar een wereldkampioenschap hebben de Zuid-Amerikanen al jaren niet meer gewonnen. In 1986 won Argentinië de laatste, in '78 wonnen ze hem ook door nota bene Nederland te verslaan. De Argentijnen hebben natuurlijk topspeler Lionel Messi in huis en dit WK zal waarschijnlijk zijn laatste kans zijn op het winnen van een WK. Zal hem en 'zijn' team dat gaan lukken?

Samenvatting en hoogtepunten Argentinië - Frankrijk

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Prolongeren
Voor Frankrijk is het niet zo lang geleden dat ze een wereldkampioenschap op hun naam konden schrijven: het vorige WK ging ook naar de Fransen, in 2006 verloor de ploeg de finale van Italië en ook in 1998 werd het toernooi gewonnen door de Fransen. Ook met Kylian Mbappé in topvorm en met een scorende Oliver Giroud is er een grote kans dat de Fransen de titel kunnen prolongeren.

De wedstrijd Argentinië - Frankrijk is zondag 18 december om 16.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 14.50 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's