Vanavond op tv: laatste concert Rob de Nijs, Serious Request-special en meer

Vanavond op tv: laatste concert Rob de Nijs, Serious Request-special en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 15 december

Kijktip :

Op een voetbal-loze donderdagavond is er naast de talkshows deze keer niet zo gek veel te beleven. Dat betekent dat iedereen kan kijken naar het afscheidsconcert van Rob de Nijs, dat vanavond wordt uitgezonden. Verder zie je deel 1 van Anita in de missie en verschillende films. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 15 december.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Anita in de missie

NPO 2
19:55 uur

Vanavond begint het nieuwe programma Anita in de missie tekent Anita Witzier de levensverhalen op van de allerlaatste Witte Zusters uit Boxtel. Anita is gefascineerd door de avontuurlijke levens die deze vrouwen hebben geleid: het opkomen voor de allerzwaksten onder de moeilijkste omstandigheden.

Superheldenfilm: The Amazing Spider-Man

RTL 7
20:29 uur

De klungelige tiener Peter Parker woont in The Amazing Spider-Man bij zijn oom en tante sinds de mysterieuze verdwijning van zijn ouders. In het laboratorium van dr. Curt Connors, de voormalige zakenpartner van zijn vader, wordt Peter door een genetisch gemanipuleerde spin gebeten waardoor hij superkrachten ontwikkelt. In zijn nieuwe vorm als Spider-Man probeert de jonge Parker het mysterie rond zijn ouders verder te ontrafelen. Daarbij komt hij lijnrecht tegenover het levensgevaarlijke alter ego van dr. Connor te staan: The Lizard.

Laatste deel: Harry & Meghan

Nu te streamen

In de documentairereeks Harry & Meghan delen prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hun kant van hun spraakmakende liefdesverhaal. In zes afleveringen vertellen over het begin van hun relatie, maar over de breuk met de Britse koninklijke familie.

Kerstkomedie: Last Christmas

NET 5
20:30 uur

Londen maakt zich in Last Christmas klaar voor de mooiste tijd van het jaar: Kerst. Pechvogel Kate is werkzaam in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Ze heeft het zwaar totdat Tom in haar leven komt, een brave man die haar cynische levensbeeld ter discussie stelt.

Concert: Rob de Nijs - het is mooi geweest

NPO 1
20:33 uur

Het is wel tijd voor Rob de Nijs om te zeggen: het is mooi geweest. In juni gaf één van Nederlands grootste artiesten zijn allerlaatste concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Op 26 december wordt De Nijs 80 jaar en speciaal voor die gelegenheid zendt MAX donderdag de registratie uit van dit bijzondere en unieke concert. Tijdens het concert komen de grootste hits van De Nijs voorbij. Liedjes als 'Banger hart', 'Malle Babbe' en 'Foto van vroeger' worden voor de laatste keer ten gehore gebracht. Gastartiesten als Paskal Jakobsen, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Claudia de Breij en Sanne Wallis de Vries ondersteunen hem tijdens dit concert.

Special: 3FM Serious Request - Het vergeten kind

NPO 3
21:53 uur

Donderdag zie je een eenmalige thema-uitzending rondom Het vergeten kind, het doel van 3FM Serious Request van dit jaar. In de special gaan DJ's en artiesten in gesprek met kinderen en jongeren die daarmee worstelen of geworsteld hebben.

Actuele video's

Meer actuele video's