Recensie: Los Renglones Torcidos de Dios is psychologische thriller met geniale twist

Recensie: Los Renglones Torcidos de Dios is psychologische thriller met geniale twist
Nu nummer 2 op Netflix

Film :

Vanaf 9 december is de film Los Renglones Torcidos de Dios (Engelse titel: God's Crooked Lines) te zien op Netflix. Regisseur Oriol Paulo (El cuerpo) zet een thriller- en mysteriefilm neer waar geduld een schone zaak is. Lees hier de filmrecensie van Los Renglones Torcidos de Dios.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Damián Garcia del Olmo
Het verhaal volgt privédetective Alice naar een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze de dood van de zoon van haar cliënt moet onderzoeken. Eenmaal ter plaatse blijkt dat we alles wat we over haar identiteit denken te weten weer in twijfel moeten trekken.

Actrice Bárbara Lennie (Alice) in de film 'Los Renglones Torcidos de Dios'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 7,1

Deze mix van de klassiekers One Flew Over the Cuckoo’s Nest en de thriller Shutter Island (van een paar jaar later) gaat over een moordmysterie dat zich afspeelt in een gesticht. Niet voor iedereen geschikt maar tussen de kerstfilms door is iets anders zeker een verademing op Netflix. In oktober was deze productie nog succesvol in de Spaanse bioscopen en nu zijn wij aan de beurt. De cast is degelijk met actrice Bárbara Lennie, Eduard Fernández en Loreto Mauleón in de hoofdrol. Deze film begint vrij sterk, maar zakt uiteindelijk weg onder het gewicht van zijn eigen complexiteit. De briljante twist in de finale is een grote verrassing die de kijker zeker gaat waarderen. Drie sterren.

Cast
Naast Bárbara Lennie (Dying Beyond Their Means) en Eduard Fernández (30 Coins) is ook Pablo Derqui (Neruda) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Oriol Paulo (Durante la Tormenta).

Vanaf 9 december 2022 is de film Los Renglones Torcidos de Dios te zien op Netflix. Genre: thriller, drama, mysterie. Tijdsduur: 154 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV