Voetbal Inside gemist: Johan Derksen versus Job Gosschalk

Voetbal Inside gemist: Johan Derksen versus Job Gosschalk
Kijk hier de hoogtepunten van deze uitzending

Gemist :

Voetbal Inside stond vrijdagavond - naast voetbal - ook weer in het teken van de randzaken. Zo begrijpt Johan Derksen niet waarom Job Gosschalk nog steeds verdedigd wordt, lacht René van der Gijp om een hakkelende Erik ten Hag en schittert Jan Boskamp in een grasmaaier-commercial. Gids.tv zet de beste fragmenten op een rij.

Johan Derksen prijst Beau van Erven Dorens, die in RTL Boulevard toegaf dat ook hij vroeger te maken kreeg met Job Gosschalk. Volgens Johan verdient Gosschalk geen enkele sympathie meer.

Ajax-coach Erik ten Hag komt zo af en toe niet helemaal lekker uit zijn woorden tijdens persconferenties. René van der Gijp, die er vorige week ook om moest lachen, komt niet meer bij wanneer Ten Hag probeert een Engelse uitspraak te doen.

Jan Boskamp moest het zoals altijd weer ontgelden. De heren zagen dat hij optreedt in een nieuwe commercial voor grasmaaiers. En ja, dat ziet er natuurlijk hilarisch uit.

Tweede Kamerlid Peter Kwint van de SP kwam deze week in het nieuws nadat voorzitter Khadija Arib hem aansprak op zijn kledingkeuze. Hij droeg geen jasje, zoals gebruikelijk is in de Kamer. Johan is het niet met de voorzitter eens.

Kijk hieronder naar de rest van de hoogtepunten:

Voetbal Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL7.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV