Top 5 films met Emma Watson

Top 5 films met Emma Watson
Beroemde Harry Potter-actrice is vandaag jarig

Kijktip

Emma Charlotte Duerre Watson, geboren op 15 april 1990 in Parijs en dochter van twee advocaten, verhuisde op haar vijfde na de scheiding van haar ouders naar Oxfordshire in Engeland. Wereldberoemd werd zij natuurlijk door de Harry Potter-films, maar deze actrice heeft meer films op haar naam staan. Hier een kleine selectie films met Emma Watson in de hoofdrol.

1. Beauty and the Beast. (on-demand beschikbaar, 2017)
Als de vader van Belle verdwaalt in een donker bos, komt hij terecht bij een kasteel. In de kasteeltuin plukt hij een roos voor zijn dochter, maar dit wordt hem niet in dank afgenomen. Het beest neemt hem gevangen. Prachtige muziek in live-action film van Disney. De IMDb-score is een 7,2. Bekijk hieronder de trailer van Beauty and the Beast.

2. Regression (te zien op Netflix, 2015)
Rechercheur Bruce Kenner (Ethan Hawk) onderzoekt een zaak met betrekking tot een jonge vrouw genaamd Angela, die haar vader beschuldigt van een misdaad die het daglicht niet kan verdragen. De IMDb-score is een 5,7. Bekijk hieronder de trailer van Regression.

3. Noah (on-demand beschikbaar, 2014)
Het epische bijbelse verhaal over de Ark van Noach (Russell Crowe). In een wrede wereld zonder hoop wil deze doorgewinterde stijder, magiƫr en genezer alleen maar vrede voor zijn gezin. Maar de schepper heeft een boodschap voor hem. De IMDb-score is een 5,8. Bekijk hieronder de trailer van Noah.

4. Ballet Shoes (op dvd beschikbaar, 2007)
Film over de geadopteerde zusjes Paulin, Petrova en Posy Fossil. De zussen leiden een vrij sober en vreugdeloos bestaan. Maar grote dromen hebben ze wel, zo wil Posy Balletdanseres worden, Paulin wil acteren en de Russische Petrova wil later gaan vliegen. De IMDb-score is een 6,8. Bekijk hieronder de trailer van Ballet Shoes.

Alle Harry Potter-films. (het eerste deel on-demand beschikbaar, 2001)
Fantasie en avontuur over Harry Potter en zijn vrienden Hermelien Griffel en Ron Wemel. De verhalen over de tovenaars en heksenschool Zweinstein, waar de duistere heer Voldemort een zeer grote bedreiging is. Er volgen daarna nog 7 delen. De IMDb-score voor het eerste deel is een 7,6. Bekijk hier de trailer van Harry Potter en de Steen der Wijzen.

Benieuwd naar filmrecensies? Die kun je hier lezen: filmrecensies van Gids.tv.

Tags: parijs, engeland, advocaten, potter, scheiding, actrice, top 5, harry potter, dochter, oxfordshire, emma watson, ouders, selectie

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »