MINDF*CK aflevering 5 gemist: Dominic Seldis en de rode knop

MINDF*CK aflevering 5 gemist: Dominic Seldis en de rode knop
Bekijk hier de fragmenten uit de uitzending

Gemist

MINDF*CK stond zaterdagavond met aflevering 5 weer in het teken van unieke, interessante en grappige experimenten en illusies. Zo kwam de berucht rode knop voorbij - waar iedereen natúúrlijk op drukte - en moest Maestro-jurylid Dominic Seldis eraan geloven.

Dominic Seldis kon zijn ogen niet geloven toen Victor hem via een 'magische' triangel voor de gek hield. Er lagen allemaal blanco kaartjes op een tafeltje. Wanneer Victor ze - door de triangel - aan Dominic gaf, veranderden de kaartjes opeens in instrumenten. "Ik geef m'n linkertestikel om erachter te komen", zo grapte Dominic.

Ook het experiment met de rode knop kwam voorbij. Lukt het deze kinderen om niet te drukken? Of bezwijken ze onder de druk? (het antwoord kun je natuurlijk al raden)

Niet alleen kinderen zijn gevoelig voor knoppen waar ze niet op mogen drukken. Ook volwassenen kunnen zich niet bedwingen wanneer er zo'n aantrekkelijke knop voor hun neus staat. En dan gaan er ook nog eens exclusieve vazen van Willem-Alexander kapot:

Aflevering gemist? Kijk hier de hoogtepunten uit MINDF*CK aflevering 4.

MINDF*CK is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

Tags: gemist, experiment, npo, instrumenten, hoogtepunten, maestro, ellie lust, victor mids, aflevering 5, mindf ck, npo 1, zaterdagavond, rode knop, knop

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »