Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in januari 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in januari 2023
Met onder meer Welcome to the Chippendales

Film :

De lichtjes verdwijnen langzamerhand weer van het straatbeeld, de kerstballen op zolder en de bomen in de shredder: in januari beginnen de donkere maanden weer. Lekker met een dekentje op de bank dus, kijken naar de nieuwste films en series. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in januari 2023.

Kijktips van Gids.tv

Reservation Dogs, S2 (4 januari)

Disney Plus

Een coming-of-age-verhaal over vier Native American tieners die opgroeien in een reservaat in het oosten van Oklahoma en hun dagen vullen met het plegen van misdaden... en het bestrijden ervan. Bekijk hier waar je Reservation Dogs kunt streamen.

The Bad Batch, S2 (4 januari)

Disney+

De leden van 'The Bad Batch'. Bron: Disney Plus
Het verhaal gaat in elk geval verder in de nasleep van de Clone Wars, de gebeurtenissen na de intergalactische machtsgreep van senator Palpatine. De 'gebrekkige' groep clones probeert wederom een plek te vinden in een post-Order 66-universum: als voortvluchtigen. De Empire jaagt, samen met een oud-lid, op de kloons. Bekijk hier waar je The Bad Batch kunt streamen.

If These Walls Could Sing (6 januari)

Disney+

Bron: Disney Plus
Al ruim 90 jaar vormt Abbey Road Studios het hart van de muziekindustrie. In deze persoonlijke film vol herinneringen en ontdekkingen leidt Mary McCartney ons door negen decennia geschiedenis. Lees hier waar je vanaf 6 januari If These Walls Could Sing kunt kijken.

Welcome to Chippendales (11 januari)

Disney+

Kumail Nanjiani in 'Welcome to Chippendales'. Bron: Disney Plus
Welcome to Chippendales vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Somen 'Steve' Banerjee, een Indiase immigrant die de oprichter werd van 's werelds grootste mannelijke stripimperium en hem daarbij niets in de weg liet staan. Bekijk hier waar je vanaf 11 januari Welcome to Chippendales kunt streamen.

Black Panther: Wakanda Forever (januari)

Disney+

Angela Bassett e.a. in 'Black Panther: Wakanda Forever'. Bron: Disney Plus
Koningin Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye en de Dora Milaje vechten om hun natie te beschermen tegen tussenkomende wereldmachten na de dood van koning T'Challa. Terwijl de Wakandans ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken met de hulp van War Dog Nakia en Everett Ross en een nieuwe weg banen voor het koninkrijk Wakanda. Lees hier waar je Black Panther: Wakanda Forever kunt kijken.

Verder op Disney+

  • Koala Man (9 januari)
  • Extraordinary (25 januari)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV