Zaterdag in Renze: Susan & Freek treden op en vertellen over Netflix-docu

Zaterdag in Renze: Susan & Freek treden op en vertellen over Netflix-docu
De gasten van Renze op Zaterdag van zaterdag 17 december

Kijktip :

Renze Klamer presenteert deze herfst de weekendtalkshow op RTL 4. Vanavond met onder andere Susan & Freek, Gijs Rademakers en Frits Wester. Dit zijn de gasten van Renze op zaterdag 17 december.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Renze - zaterdag 17 december

  • Het Achterhoekse muziekduo Susan & Freek is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziektop. Binnenkort verschijnt hun documentaire op Netflix waardoor fans er eindelijk achter zullen komen wat dit zangkoppel doet als het avond is. Vanavond treden ze op in Renze op Zaterdag.
  • Traditiegetrouw wordt de spectaculaire opening van de Top 2000 ook dit jaar weer gedaan door NPO Radio 2-dj Bart Arens. Vanavond geeft hij live in onze studio een demonstratie van hoe hij zijn inmiddels beroemde mash-ups van de grootste hits opbouwt.
  • Het WK in Qatar is bijna voorbij.Fresia Cousiño Arias blikt in Renze op Zaterdag vooruit op een veelbelovende finale. Weet zij onze liefde voor Messi weer een klein beetje te herstellen?
  • Afgelopen week was er een hoop commotie rondom de excuses voor het slavernijverleden. Maandag zijn alle ogen gericht op Rutte die in Den Haag een toespraak zal houden. Gaat het kabinet excuses maken? Politiek verslaggever Frits Wester is te gast.
  • Peiler des Vaderlands Gijs Rademakers trok weer door het land. Hij bevroeg Nederlanders over hun geldzorgen, het uitgavepatroon rond kerst en welk rapportcijfer ze het Nederlands elftal geven. Vanavond komt hij met de antwoorden in Renze op Zaterdag.

Renze is iedere zaterdag en zondag rond rond 22.40 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Renze terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's