Bekijk de nieuwe trailer van Incredibles 2

Bekijk de nieuwe trailer van Incredibles 2
Superheldengezin in een nieuwe missie tegen superschurk

Film :

Animatiestudio Pixar heeft al eerder bekendgemaakt dat het superheldengezin uit The Incredibles na 14 jaar terug is in Incredibles 2. Familie Parr moet het deze keer opnemen tegen de snode en duistere plannen van een nieuwe superschurk. Deze slechterik is te zien in de nieuwe uitgebreide trailer van Incredibles 2, die deze zomer uit moet komen.

Na de bijzonder mooie Oscar-winnaar Coco (lees hier de recensie), is het nu familie Parr die de bioscoopzalen gaat bestormen in een nieuwe Pixar-release. Mr. Incredible gaat samen met zijn vrouw Helen (Elastigirl), dochter Violet, zoon Dash en explosieve baby Jack-Jack de strijd aan tegen een nieuwe bad guy.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Incredibles 2.

Cast
De stemmen van de personages worden onder andere ingesproken door Samuel L. Jackson (Turbo) en Holly Hunter (The big Sick). Daarnaast zijn er ook twee nieuwe karakters te zien in deze animatiefilm, Winston Deavor (Bob Odenkirk) en Evelyn Deavor (Catherine Keener).

Incredibles 2 is vanaf 27 juni te zien in de Nederlandse Bioscoop.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de nieuwe trailer van Incredibles 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV