Wietze de Jager gaat presenteren met Je droom achterna: een Frans Kasteel

Wietze de Jager gaat presenteren met Je droom achterna: een Frans Kasteel
Temptation Island zou hij nooit doen

Nieuws

Wietze de Jager krijgt met het nieuwe Net5-programma Je droom achterna: een Frans Kasteel voor het eerst een eigen show, die maandag van start gaat. Hij accepteert niet zomaar een programma. Temptation Island? Dat zou hij bijvoorbeeld nooit doen.

Dat geeft De Jager aan in een interview met het AD. Het belangrijkste criterium: hij moet er zelf ook naar willen kijken. "Als aan mij was gevraagd: wil je Temptation Island presenteren, dan had ik het niet gedaan. Daar kijk ik zelf ook niet naar. Maar Net5 maakt mooie programma’s. Grenzeloos Verliefd, Kitchen Impossible."

In Je droom achterna: een Frans Kasteel strijden vijf Nederlandse koppels om kasteelbeheerder te worden in het Franse plaatsje Quinéville. In deze afvalrace moeten de stellen individuele én groepsopdrachten voltooien om de kasteeleigenaar te overtuigen.

Zelf vergelijkt De Jager zijn nieuwe show met een ander populair reisprogramma. "Ik ben een vaste kijker van Ik Vertrek. Prachtig om te zien, dat dromen najagen. Dat is hier ook zo."

Je droom achterna: een Frans Kasteel is vanaf maandag 16 april om 21.30 uur te zien op Net5.

Tags: interview, kasteel, net5, Temptation Island, ik vertrek, kitchen impossible, wietze de jager, reisprogramma, afvalrace, nederlandse koppels, grenzeloos verliefd

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »