Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets) 1 en 2 zie je zaterdag 24 december op Net5

Huisdiergeheimen (The Secret Life of Pets) 1 en 2 zie je zaterdag 24 december op Net5
Vrolijke animatie van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions

Film :

Heb jij je wel eens afgevraagd wat jouw kat, hond, konijn of parkiet doet op de momenten dat er niemand meer thuis is? Het antwoord is heel simpel: dan leiden ze hun eigen leventje! De animatiefilms Huisdiergeheimen 1 en Huisdierengeheimen 2 zie je 24 december op Net5.

Lees ook de lijst van alle kerstfilms tijdens Kerst 2022 op Gids.tv.

Max, Chloë, Gidget, Mel, Duke, Norman en Snowball
Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In The Secret Life of Pets volgen we de avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en ladykiller Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

Bron: Universal Pictures

Secret Life of Pets is op zaterdag 24 december om 14.35 uur te zien, gevolgd door Secret Life of Pets 2 om 16.15 uur te zien op Net5.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,5

De animatiefilm Huisdiergeheimen is een dolle beestenboel en blinkt uit in vrolijkheid en is zeer herkenbaarheid. De show wordt gestolen door het evil gangsterkonijn Snowball (in de Amerikaanse versie met de stem van Kevin Hart, in de Nederlandse versie Jandino Asporaat). Dit witte pluizige konijn ziet er misschien onschuldig uit, maar heeft een hekel aan mensen en is knettergestoord! Een dol avontuur, misschien niet heel orgineel maar toch met een aantal momenten waar vooral kinderen erg van gaan genieten. Leuke en grappige animatie en een feest op Net5. Drie sterren.

Cast
Voor de Nederlandse versie hoor je de stemmen van Fedja van Huêt, Roué Verveer, Jandino Asporaat, Peggy Vrijens, Murth Mossel, Frank Lammers, Georgina Verbaan, Derek de Lint, Erik van Muiswinkel, Karin Bloemen en Henry van Loon.

Op 24 december 2022 zijn de films Secret Life of Pets en Secret Life of Pets 2 te zien op Net5. Genre: animatie, komedie, avontuur. Lees hier waar je de film Huisdiergeheimen kunt kijken en waar je Secret Life of Pets 2 kunt kijken kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's