Charlize Theron als Lorraine Broughton in Atomic Blonde 2

Charlize Theron als Lorraine Broughton in Atomic Blonde 2
Actiefilm met jaren 80-vibe krijgt een vervolg

Film :

Actrice Charlize Theron heeft in een interview met Indiewire vertelt dat het actiespektakel Atomic Blonde een vervolg krijgt. Het eerste deel, dat zich afspeelt in Berlijn, was vorig jaar een verrassend succes. De film had een budget van 30 miljoen dollar, maar haalde een kleine 100 miljoen dollar op. De blockbuster was een verrassing in de bioscoop en een doorslaand succes op dvd en on demand.

De beeldschone Afrikaanse actrice speelt in Atomic Blonde de geheim agent Lorraine Brougton. Zij moet in de Duitse hoofdstad een reeks moorden oplossen. Dat doet ze in een internationaal gezelschap van collega's, waar vertrouwen ver te zoeken is in een wereld vol dubbele bodems.

Super soundtrack
De actiefilm staat bol van de vechtscènes die worden gezien als de heftigste in een film van afgelopen jaar. Bovendien lijkt actieregisseur David Leitch (John Wick en Deadpool 2) zijn oude cd-kast doorzocht te hebben, want Atomic Blonde had een de soundtrack uit de jaren 80. Of deze regisseur ook in Atomic Blonde 2 terug komt is nog niet bekend.

:article:img

Charlize Theron maakt eerst nog haar opwachting in de aankomende bioscooprelease Tully. Een actrice met vele gezichten, want in deze film is ze een zwangere vrouw die het enorm zwaar heeft met de opvoeding van haar kinderen. Een totaal andere rol, waarover Theron vertelde dat ze er kilo's voor moest aankomen om geloofwaardig te zijn.

Wanneer Atomic Blonde 2 in de bioscoop te zien zal zijn, is nu nog niet duidelijk. Zodra er meer nieuws is over deze actiefilm, lees je dat op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV