Wielerwedstrijd Waalse Pijl 2018 live op tv en online

Wielerwedstrijd Waalse Pijl 2018 live op tv en online
Alejandro Valverde gedoodverfde winnaar

Sport

De Waalse voorjaarsklassieker Waalse Pijl wordt op woensdag 18 april 2018 gereden. De wielerwedstrijd finisht op de Muur van Hoei, met een gemiddeld stijgingpercentage van bijna 10 procent. De Waalse Pijl wordt live op tv en online uitgezonden door de NOS, Eurosport en Sporza.

De laatste vier edities van de Waalse Pijl werden gewonnen door de Spanjaard Alejandro Valverde. Hij is dan ook de torenhoge favoriet voor de editie van 2018. Voor Valverde wonnen in 2012 en 2013 ook Spanjaarden de Waalse Pijl. Tot de overige favorieten behoren Julian Alaphilippe, Dylan Teuns en Michal Kwiatkowski. De grootste Nederlandse kanshebbers op een goede klassering zijn Robert Gesink, Bauke Mollema en Sam Oomen.

De Waalse Pijl 2018 is woensdag 18 april zowel op tv als online te te zien. NPO 1 en België Eén beginnen om 14.15 uur en Eurosport 1 begint om 14.30 uur met de live-uitzending. De uitzendingen zijn dan ook rechtstreeks te zien op NOS.nl en via de Eurosport Player.

Tags: sport, wielrennen, bauke mollema, alejandro valverde, live, waalse pijl, nos, robert gesink, npo, michal kwiatkowski, eurosport, sam oomen, online, sporza, julian alaphilippe, de waalse pijl, npo 1, eurosport player

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »