Hoe laat is de kersttoespraak 2022 van Koning Willem-Alexander live op tv en online?

Hoe laat is de kersttoespraak 2022 van Koning Willem-Alexander live op tv en online?
Actuele kersttoespraak in Huis den Bosch

Kijktip :

Het is een vaste traditie op Eerste Kerstdag: een kersttoespraak van de vorst. Ook in 2021 houdt koning Willem-Alexander de jaarlijkse traditie in stand. Hij zal het volk een gezegende en zalige kerst en fijne feestdagen wensen en waarschijnlijk ook de actualiteit in zijn toespraak te verwerken. De kersttoespraak is op zaterdag 25 december weer op diverse manieren te volgen.

Kersttoespraak van koning Willem-Alexander gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Live op tv
De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december vanaf 13.00 uur live te zien op de volgende tv-zenders:

  • NPO 1
  • NPO 2 (met gebarentolk)

De herhaling van de kersttoespraak is om 18.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt na de live-uitzending de volledige kersttoespraak ook terugkijken bij Gids.tv.

Online te volgen
Ben je niet in de gelegenheid voor de buis te kruipen voor de toespraak van de koning, dan kun je ook terecht op Gids.tv voor een livestream van de kersttoespraak. Net als alle andere jaren zal de koning naar alle waarschijnlijkheid een actuele boodschap meegeven.

De kersttoespraak van koning Willem-Alexander is op zaterdag 25 december om 13.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2 en online op de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de kersttoespraak van koning Willem-Alexander terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's