Nieuw seizoen Temptation Island in juni op Videoland

Nieuw seizoen Temptation Island in juni op Videoland
Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels presenteren extra editie

Nieuws

Video-on-demand-platform Videoland komt in de zomer met een nieuw seizoen van het populaire realityprogramma Temptation Island. Presentatrice en actrice Yolanthe Sneijder-Cabau en contentmaker en presentator Kaj Gorgels presenteren de extra editie.

"Temptation Island is de afgelopen maanden dé nationale guilty pleasure gebleken", meldt RTL. Gemiddeld 710.000 mensen kijken naar de afleveringen op RTL 5. Bovendien wordt de herhaling door nog eens 131.000 mensen bekeken. Volgens RTL worden de afleveringen van Temptation Island gemiddeld 1 miljoen keer bekeken.

Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert de Videoland-editie van Temptation Island - Foto RTL

Sven Sauvé, de directeur van RTL, laat weten: "Los van de mooie aantallen televisiekijkers is het online bereik van dit programma enorm. Bij Videoland kunnen mensen 'Temptation' op alle denkbare schermen bekijken en op de momenten die hen uitkomen. Dat doen ze massaal en daarom geloven wij dat de kijker toe is aan de volgende stap, een exclusief spraakmakend seizoen van Temptation Island. Bij Videoland zijn we er klaar voor om ze te ontvangen."

Lees ook: Temptation Island-verleiders gaan de strijd aan in De Beste Verleiders

In het Videoland-seizoen van Temptation Island reizen vier Nederlandse koppels af naar een paradijselijk oord. Daar wagen ze zich daar aan de ultieme relatietest. Gescheiden van elkaar brengen zij twee weken door tussen verleidelijke vrijgezellen en bovendien blijven ze op de hoogte van de verrichtingen hun partners via de bekende kampvuur-momenten.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf donderdag 7 juni te zien bij Videoland. Bekijk eerdere seizoenen via deze link op Videoland.

Tags: presentator, presentatrice, zomer, actrice, videoland, video-on-demand, tv-programma, bereik, rtl 5, relatie, realityshow, kijker, rtl, platform, Temptation Island, online, Yolanthe Sneijder-Cabau, presenteren, on demand, spraakmakend, verleiders, kampvuur

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »