Laatste Top 4000 Muziekquiz vrijdag bij SBS6 met o.a. Hans Klok, John de Bever

Laatste Top 4000 Muziekquiz vrijdag bij SBS6 met o.a. Hans Klok, John de Bever
Wie weet het meest van grootste muzieklijst aller tijden?

Kijktip :

Vrijdag zie je de laatste aflevering van de Top 4000 Muziekquiz op SBS6. Presentator Gerard Ekdom ontvangt weer vier nieuwe kandidaten om het muzikale bordspel te spelen dat draait om de grootste muzieklijst aller tijden: de Top 4000 van Radio 10.

De Top 4000 Muziekquiz gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Kandidaten
De kandidaten van de laatste aflevering liggen ver bij elkaar vandaan. In het ene team zitten twee volkszangers: Wolter Kroes, door Marcel van Roosmalen ooit getypeerd als 'frikandel met oogjes', en John de Bever. De twee spelen het spel tegen illusionist Hans Klok en de vaste sidekick van Ekdom tijdens zijn ochtendprogramma, Evelien de Bruijn. Zou de quizmaster misschien een beetje partijdig zijn?

Over De Top 4000 Muziekquiz
De muziekquiz rond de Top 4000 wordt als een bordspel gespeeld. Hierin stelt Gerard Ekdom de muziekkennis van zijn gasten en die van de kijkers flink op de proef. Ekdom neemt niet alleen de rol als quizmaster op zich, want als echte muziekkenner vormt hij ook de strenge maar rechtvaardige jury.

De laatste aflevering van De Top 4000 Muziekquiz is vrijdag 23 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Top 4000 Muziekquiz terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's