De slimste mens vanaf Tweede Kerstdag terug met nieuw seizoen, verhuist naar NPO 1

De slimste mens vanaf Tweede Kerstdag terug met nieuw seizoen, verhuist naar NPO 1
O.a. Erik van Looy, Ron Fresen en Tim de Wit strijden om titel

Kijktip :

Het populaire programma De slimste mens keert maandag (Tweede Kerstdag) terug. Niet op een ander tijdstip, wel op een andere zender: de kennisquiz verhuist namelijk naar NPO 1.

De slimste mens gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vier dagen
Zoals altijd staat de quiz onder de bezielende leiding van presentator Philip Freriks en kritisch jurylid Maarten van Rossem, het onafscheidelijke duo blijft - zelfs na de zenderwissel - bij elkaar. Helaas gaat de frequentie wel omlaag: in plaats van vijf zie je de quiz nu maar vier dagen in de week.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van De slimste mens zien we de drie eerste kandidaten: oud-politiek verslaggever Ron Fresen, actrice Anniek Pheifer en Paralympisch sportster Marlou van Rhijn trappen het nieuwe seizoen af. Later in het seizoen komen we in ieder geval presentator van De slimste mens ter wereld Erik van Looy, Son Mieux-zanger Camiel Meiresonn en oud-correspondent Tim de Wit tegen.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 26 december rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's