Serierecensie: Emily in Paris seizoen 3 brengt problemen in carrière en liefde

Serierecensie: Emily in Paris seizoen 3 brengt problemen in carrière en liefde
Het leven in Parijs gaat niet over rozen

Film :

Vanaf 21 december is de serie Emily in Paris seizoen 3 te zien op Netflix. Naast kleurrijke haute couture en een stralende Lily Collins is seizoen 3 eigenlijk vooral meer van hetzelfde, maar dat is helemaal geen ramp. Lees hier de serierecensie van Emily in Paris seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Dilemma's, liefde en fashion
Een jaar nadat ze voor haar droombaan in Parijs is verhuisd, berikt Emily een punt in haar carrière en liefdesleven waarop ze moet kiezen waar haar toekomst ligt.

Actrice Lily Collins (Emily) en Lucien Laviscount (Alfie) in de serie 'Emily in Paris'

Lees hier onze serierecensie van Emily in Paris seizoen 1 en hier de serierecensie van seizoen 2.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,9

Dat het leven niet altijd makkelijk is en besluitenloosheid bij Emily weer grote problemen geeft, dat moge inmiddels bekend zijn. Het derde seizoen van Emily in Paris biedt niets nieuws onder de Parijzer zon, maar gaat verder op dezelfde voet. Dus een beetje drama, een snufje humor en een flinke dosis romantiek staat ook nu op het programma. Dat deze serie het voor elkaar krijgt om geen moment te vervelen is ook een groot compliment. Geen enkele aflevering stelt echt teleur en omdat de personages zich toch blijven ontwikkelen, kan de populaire serie wat ons betreft nog heel lang mee. Ook seizoen 3 is een feestje. Niet alleen in kleurrijke mode, gezellige soundtrack en fijne verhaallijnen, maar vooral ook door een prachtige Lily Collins. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Lily Collins (Windfall) en Kate Walsh (Grey's Anatomy) doen ook de Franse acteurs Philippine Leroy Beaulieu, Kevin Dias, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat en Bruno Gouery naast Ashley Park, William Abadie en Arnaud Viard mee in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Darren Star (Sex and the City).

Vanaf 21 december 2022 is de serie Emily in Paris te zien op Netflix. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 35 minuten. Genre: drama, romantiek, komedie.

Actuele video's

Meer actuele video's