Serierecensie: Treason is thriller die terugkeer van Koude Oorlog inluid

Serierecensie: Treason is thriller die terugkeer van Koude Oorlog inluid
Met Daredevil-ster Charlie Cox

Film :

Vanaf 26 december is de serie Treason te zien op Netflix. Deze typische Britse thrillerserie zet een kat-en-muis-spel in gang. Nadat het hoofd van de MI6 lijkt te zijn vergiftigd, is Adam Lawrence ineens de baas en zijn de rollen omgedraaid. Lees hier de serierecensie van Treason.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Adam Lawrence
Het verhaal gaat over Adam en zijn gezin. Hij is getraind en opgeleid door MI6, maar zijn carrière lijkt stil te staan. Wanneer het verleden hem inhaalt in de vorm van Kara, een Russische spion met wie hij een gecompliceerd verleden deelt, wordt hij gedwongen alles en iedereen in zijn leven in twijfel te trekken.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 63% | IMDb ★ 6,1

Van de schrijvers van de film Bridge of Spies komt een spannende serie met een sterke hoofdrol voor Charlie Cox, die met zijn terugkeer als Daredevil in de Marvel Disney+ show She Hulk: Attorney at Law in 2022 al furore maakte. De tegenspeler van Cox is Olga Kurylenko, de Oekraïense schoonheid die al snel voor dood en verderf zorgt. Treason heeft in deze vorm, namelijk die van een vijfdelige thrillerreeks, weinig nieuws te bieden. Het weinig originele scenario is wat uitgekauwd: een gezin wordt het doelwit door de vader, die het te stellen krijgt met een ex. Toch is de verslavingsfactor hoog en wil je weten hoe dit tot een einde komt. Drie sterren.

Cast
Naast Charlie Cox (The Theory of Everything) en Olga Kurylenko (Quantum of Solace) zijn ook Avital Lvova, Ciarán Hinds (Belfast) en Tracy Ifeachor (Doctor Who) te zien in deze serie. Deze productie is gemaakt door Matt Charman (Bridge of Spies)

Acteur Charlie Cox in de serie 'Treason'

Vanaf 26 december 2022 is de serie Treason te zien op Netflix. Deze serie bevat 5 aflevering van ongeveer 44 minuten. Genre: thriller, actie, drama.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV