Jake Hampel, ex-manager van Barbie, werkt aan eigen serie

Jake Hampel, ex-manager van Barbie, werkt aan eigen serie
'Sterretje' en 'Matsoe Matsoe' keren terug

Nieuws

De Haagse artiestenmanager en mediapersoonlijkheid Jake Hampel, bekend als ex-manager van Samantha 'Barbie' de Jong, werkt aan een eigen realitysoap genaamd BJ de manager. Hierin laat Big Jake de dagelijkse bezigheden van een manager zien en zet hij oude sterren als Tony ‘Sterretje’ Wyczynski en Joey ‘Matsoe Matsoe’ Spaan weer in de spotlights.

Dat meldt het AD. Ook Michael van der Plas, de ex, van Barbie, komt voor in de nieuwe soap. "Deze jongens hebben allemaal nog een leven. Hoe combineert Joey zijn werk met het vaderschap? Hoe pakt Michael het op zijn scheiding met Samantha, als vader van twee kids en met een club in Spanje?", zo vertelt Jake.

Blijven de kinderen van Barbie en Michael bij elkaar?

Hij is al aan het opnemen voor de soap. Maar waar gaat het dan precies over? "We zijn bezig met de derde pilot. Of er een leven is na Barbie, vroeg een formatbedenker me. Nou, ja dus. Dit is een inkijkje in het leven van een manager. Met al zijn dagelijkse beslommeringen."

Manager Jake Hampel in RTL Boulevard.

Jake heeft al een producent gevonden, zo zegt hij zelf. De vraag is nu of er nog partijen geïnteresseerd zijn in realityseries na het persoonlijke drama rond Barbie. En welke zender gaat het dan uitzenden? "Dat is nog niet bekend", zo stelt Jake.

Kijk ook: De Kwis over Barbie's dossier - iedereen kijkt mee.

Zodra er meer info is over BJ de manager, lees je dat op Gids.tv.

Tags: barbie, realitysoaps, realityshow, jake hampel, michael van der plas, samantha de jong, realityserie, matsoe matsoe, sterretje

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »