De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland donderdag te zien op SBS6

De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland donderdag te zien op SBS6
Kom in de sfeer van de baktraditie

Kijktip :

Oud & Nieuw staat bekend om een aantal tradities: vuurwerk afsteken, champagne drinken en natuurlijk oliebollen bakken. In dat laatste zag Talpa en de Staatsloterij een tv-format. De beste oliebollenbakker van Nederland is donderdag te zien op NPO 1.

De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Winteravondshow
'Oliebollen bakken is een oer-Hollandse traditie die zorgt voor saamhorigheid', zo start de omschrijving van dit programma. Presentator Kees Tol sluit samen met tv- kok Hugo Kennis, Heel Holland Bakt-winnares Elizabeth Lopez en professioneel oliebollenbakker Richard Visser het jaar 2022 af met een gezellige en warme winteravondshow.

Royal Christmas Fair
Amateur oliebollenbakkers uit het hele land hebben zich aangemeld. Families, verenigingen en vrienden die traditiegetrouw ieder jaar weer samen oliebollen bakken. Hier zijn zes finalisten uitgekomen die hun oliebollenbakkunsten op de Royal Christmas Fair in Den-Haag aan de professionele jury gaan tonen.

De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland is op donderdag 29 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De beste oliebollenbakker van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's