Streamingrecensie: Amsterdam met Christian Bale nu te zien op Disney+

Streamingrecensie: Amsterdam met Christian Bale nu te zien op Disney+
Ook te huren op Pathé Thuis

Film :

Vanaf 28 december staat de film Amsterdam op Disney+. De film van David O. Russell, die furore maakte met films als American Hustle, was een flop in de bioscopen. Misschien gaat hij het in de thuisbioscoop beter doen? Lees hier de recensie van Amsterdam.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Het was heerlijk in Amsterdam"
Het zijn de roerige jaren 30. Een drietal vrienden zijn getuige van een moord. Tijdens het onderzoek van dit misdrijf worden ze zelf als verdachten bestempeld. Vervolgens ontdekken ze een van de meest buitensporige complotten in de Amerikaanse geschiedenis.

Actrice Margot Robbie speelt Valerie Voze in de film 'Amsterdam'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 6,0

Er was vooraf een hoop hype voor Amsterdam, die vorig jaar nog op verschillende lijsten stond als Oscarkandidaat (overigens stond de film toen nog bekend als Cantenbury Glass). Helaas is de film in uitvoering niet zo goed als het verhaal doet vermoeden. Lees verder in onze volledige filmrecensie van Amsterdam.

Cast
Naast Margot Robbie (Babylon) en Christian Bale (Vice) zijn ook John David Washington (Tenet), Robert De Niro (The Irishman), Anya Taylor-Joy (The Menu), Rami Malek (Mr. Robot), Chris Rock (Spiral: From the Book of Saw), Zoe Saldaña (From Scratch), Taylor Swift en Mike Myers (Austin Powers: The Spy Who Shagged Me) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David O. Russell (American Hustle).

Vanaf 28 december 2022 is Amsterdam te kijken op Disney+. Genre: mysterie, komedie, drama. Tijdsduur: 134 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's