Streamingrecensie: Downton Abbey: A New Era staat nu op SkyShowtime

Streamingrecensie: Downton Abbey: A New Era staat nu op SkyShowtime
Met Hugh Bonneville en Maggie Smith

Film :

Vanaf 28 december is de film Downton Abbey: A New Era te zien op SkyShowtime. De zes seizoenen en één film waren blijkbaar niet genoeg om het wel en wee van de graaf van Grantham en zijn onderdanen te vertellen, dus is er ook een tweede film. Op en top Brits, maar nu onder de Franse zon. Lees hieronder de filmrecensie van Downton Abbey: A New Era.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Familie Crawley
De familie Crawley reist af naar het zonnige zuiden van Frankrijk om de villa te zien die de gravin van Grantham om een onbekende reden heeft geërfd. Langzaam maar zeker komen ze achter de reden van deze erfenis.

Bron: Universal Pictures

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 76% | IMDb ★ 7,4

Na zes seizoenen van de zeer populaire serie Downton Abbey en de film Downton Abbey (2019), die succesvol was in de bioscopen was, gaat het verhaal nu verder in het rijke en prachtige Frankrijk. Lees hier de filmrecensie van Downton Abbey: A New Era verder.

Cast
Naast Hugh Bonneville (The Duke) en Maggie Smith (Hook) spelen ook Michelle Dockery (The Gentlemen), Jim Carter (Enchanted) en Dominic West (The Death of Stalin) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Simon Curtis (The Art of Racing in the Rain).

Vanaf 28 december 2022 is de film Downton Abbey: A New Era te zien op SkyShowtime. Genre: kostuum, komedie. Tijdsduur: 125 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's