Finale KNVB Beker AZ - Feyenoord live op tv

Finale KNVB Beker AZ - Feyenoord live op tv
Veronica en FOX Sports doen verslag

Sport

Op zondag 22 april wordt de finale van de KNVB Beker 2018 gespeeld. De wedstrijd tussen AZ en Feyenoord in De Kuip wordt live uitgezonden op Veronica en FOX Sports.

De nummers drie en vier van de Eredivisie spelen om de honderdste KNVB Beker, die speciaal voor deze editie de kleur goud heeft. De winnaar van de bekerfinale wint naast de Gouden Beker ook een ticket voor de derde kwalificatieronde van de UEFA Europa League. Björn Kuipers is de scheidsrechter in de finale.

De Gouden Beker

Op welke zender wordt de finale van de KNVB Beker 2018 op tv uitgezonden?
De wedstrijd wordt live uitgezonden op 'open zender' Veronica en betaalzender FOX Sports 1. FOX Sports zendt daarnaast op de kanalen 3 en 5 een speciale registratie van AZ - Feyenoord uit. Met de zogenoemde 'player cam' wordt van beide ploegen één speler negentig minuten lang gevolgd.

De KNVB Bekerfinale AZ - Feyenoord is zondag 22 april om 18.00 uur te zien op Veronica en FOX Sports 1. De voorbeschouwing op Veronica begint om 17.30 uur, die op FOX Sports 1 begint al om 16.00 uur. De 'player cam'-uitzendingen van AZ en Feyenoord beginnen om 17.30 uur op respectievelijk FOX Sports 3 en 5.

Tags: voetbal, wedstrijd, eredivisie, uefa europa league, feyenoord, live, finale, knvb beker, bekerfinale, beker, knvb, europa league, winnaar, de kuip, scheidsrechter, veronica, zender, registratie, ticket, europa, FOX Sports, knvb-bekerfinale, fox

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »