Waar en wanneer is de Postcode Loterij Uitslag van 2022 te zien?

Waar en wanneer is de Postcode Loterij Uitslag van 2022 te zien?
Beat The Champions VIPS komt met speciale uitzending

Kijktip :

Veel mensen kijken uit naar de jaarwisseling, om fris en fruitig het jaar 2023 in te stappen. Ook zijn er velen die hopen dit met iets meer geld op de rekening te kunnen doen, door mee te doen aan loterijen die mooie prijzen uitdelen rond Oud & Nieuw. Dus waar en wanneer kun je de Postcode Loterij Uitslagen vinden?

Bekijk hier waar en wanneer je de uitslag van de Staatsloterij kunt bekijken.

Prijzen uitdelen
De Postcode Loterij deelt rond Oud en Nieuw weer allerlei geldprijzen uit dus voor iedereen die meespeelt is het verstandig om de uitslag goed in de gaten te houden. Rond de jaarwisseling worden miljoenen euro’s weggegeven en daarbij worden nog meer prijzen uitgedeeld. En dat kun je allemaal volgen op televisie bij RTL 4.

VIPS spelen voor goed doel in Beat the Champions
Wie de Postcode Loterij Uitslagen wil volgen, moet zeker op Nieuwjaarsdag naar Beat the Champions kijken. Chantal Janzen presenteert een speciale VIPS-variant van Beat the Champions, meerdere BN'ers proberen de "Champions" te verslaan en een mooi geldbedrag op te halen voor een zelfgekozen goed doel. En omdat 1 januari ook de dag is waarop bekend wordt waar de grootste Postcode Kanjer ooit van 58,9 miljoen valt, schakelen we in deze speciale uitzending meerdere keren over naar de woonplaats van de winnaars.

Daarnaast kun je de uitslagen van de Postcode Loterij volgen in deze programma's:

Postcode Loterij special: Beat The Champions VIPS is zondag 1 januari om 20.00 uur te zien op RTL 4. Ook kun je alle uitslagen vinden op de website van de Postcode Loterij.

Actuele video's

Meer actuele video's