Waar en wanneer is de Staatsloterij uitslag van 2022 te zien?

Waar en wanneer is de Staatsloterij uitslag van 2022 te zien?
Kijk naar de Ik Hou van Holland Oud & Nieuw special

Kijktip :

Op Oudejaarsavond is het tijd voor oliebollen en champagne, maar veel mensen willen rond de jaarwisseling na het proosten ook zeker even de uitslagen van de loterijen checken. Het zou toch leuk zijn om het nieuwe jaar in te luiden met een mooi zakcentje. Waar en wanneer kun je zien of je een prijs hebt gewonnen bij de Staatsloterij? Gids.tv heeft het overzicht.

Bekijk hier waar en wanneer je de uitslag van de Postcode Loterij kunt bekijken.

Uitslag Staatsloterij
De officiële oudejaarstrekking vindt plaats op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. De Staatsloterij uitslag wordt zaterdag 31 december 2022 om 23.59 uur bekend, precies tijdens de jaarwisseling en als iedereen champagne knalt. Je kunt vanaf dat moment de uitslag van de oudejaarstrekking vinden op de website van de Staatloterij of via de app van de Staatsloterij. Hier kun je checken of je lotnummer in de prijzen is gevallen, al heeft de website doorgaans in het begin wat problemen vanwege de drukte.

Winnend lotnummer bekendgemaakt in special Ik hou van Holland
Daarnaast heeft de Staatsloterij oudejaarstrekking haar naam voor dit jaar verbonden aan de Ik hou van Holland special. Rob Kemps zal aan het einde van de show het winnende lotnummer bekendmaken. Dan weten we dus ook wie de hoofdprijs van 30 miljoen euro heeft gewonnen. In deze feestelijke editie van Ik hou van Holland wordt het spel gespeeld door teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade en BN’ers als Mart Hoogkamer, Patricia Paay en Wendy van Dijk.

De Ik hou van Holland: oudejaarsspecial is zaterdag 31 december om 22.00 uur te zien op SBS6. Daarna kun je de Ik hou van Holland: oudejaarsspecial terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV