Oudejaarsconference Claudia de Breij 2022 zie je zaterdag 31 december live op NPO 1

Oudejaarsconference Claudia de Breij 2022 zie je zaterdag 31 december live op NPO 1
Wat gaat ze zeggen over Matthijs van Nieuwkerk?

Kijktip :

Het is een traditie die inmiddels net zo bij Oud & Nieuw hoort als oliebollen, champagne en vuurwerk: de Oudejaarsconference. Dit jaar is het weer de beurt aan Claudia de Breij, die het in 2016 en 2019 ook al mocht doen. Om 22.20 uur start de conference op NPO 1.

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 gemist? Kijk de hele uitzending terug bij Gids.tv.

Enige vrouw
Dit jaar komt de Oudejaarsconference live vanuit Groningen. In de conference komt uiteraard de oorlog voorbij, maar zal De Breij zich - naar eigen zeggen - ook voor het eerst uitspreken over de aantijgingen tegen Matthijs van Nieuwkerk. De Breij is tot op heden nog de steeds de enige vrouw die de Oudejaarsconference op NPO 1 voor haar rekening nam.

'Scherp en cynisch'
De Volkskrant beoordeelde de conference al met vijf sterren en noemde het 'meeslepend en perfect in balans'. Trouw noemt hem 'verbindend, scherp en cynisch', maar ziet ook dat het entertainment nieuws is oververtegenwoordigd.

Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 is op zaterdag 31 december (Oudejaarsavond) live om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna Claudia de Breij: Oudejaarsconference 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's