'André Hazes wordt de grootste'

'André Hazes wordt de grootste'
AD-recensente ziet onstuitbare opkomst van zanger en SBS6-ster

Nieuws

AD-recensente Angela de Jong schrijft in haar tv-column dat ze ervan overtuigd is dat André Hazes, die met Ik haal alles uit het leven een eigen reallifesoap heeft op SBS6, de grootste artiest van Nederland wordt. "Bij ieder ander zou die opzichtige ambitie vervelend of pocherig overkomen, maar niet bij Hazes."

Zanger André Hazes is er maar druk mee. Zijn SBS6-show So You Think You Can Sing en het tweede seizoen van reallifesoap Ik haal alles uit het leven zijn net begonnen, en er ligt al weer een derde programma klaar. Angela de Jong denkt nu dat Hazes de grootste Nederlandse artiest wordt.

Hartveroverend
"Hij heeft nu eenmaal een missie en die steekt hij niet onder stoelen of banken. Hij wil de grootste worden van Nederland. Punt. Niet op zijn ouwe dag, maar binnen vijf jaar. En geld verdienen, veel geld", zo denkt De Jong. Bij anderen zou die ambitie pocherig overkomen, maar bij André voelt ze dat niet. "Het hoort net zo bij hem als overdadige tatoeages, een guitige lach en zijn voorliefde voor iets oudere vrouwen. Hij kan gewoon niet anders dan op alle fronten zijn hartveroverende zelf zijn."

Angela de Jong van het AD.

Stuiterbal
De Jong vindt André nogal een energieke jongen. "ik hoop voor zijn omgeving dat het niet 24 uur per dag zo’n stuiterbal is, anders zijn die mensen permanent gesloopt. Logisch dat energiebedrijf Essent hem sinds kort heeft ingelijfd om reclame te maken." Ze denkt dan ook niet dat André snel van het tv-toneel verdwijnt. "Bij ieder ander zou ik bang zijn dat hij binnen vijf jaar is opgebrand. Maar niet bij André Hazes. Die wordt gewoon de grootste."

So You Think You Can Sing is elke dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. De zender zendt de reallifesoap Ik haal alles uit het leven elke woensdag om 21.30 uur uit.

Tags: andré hazes, sbs6, ad, angela de jong, andré hazes jr., monique westenberg, ik haal alles uit het leven, so you think you can sing

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »