Top 5: de langste series op Netflix voor de langste januari maand van het jaar

Top 5: de langste series op Netflix voor de langste januari maand van het jaar
Met 196 afleveringen van Blacklist en meer

Kijktip :

De maand januari is begonnen en dat betekent koude, lange en donkere dagen. Wie dit snel wil vergeten en uren lang series wil kijken, zit bij Netflix goed. Bekijk hier de top vijf van series met de meeste afleveringen met onder andere The Blacklist, die een gloednieuw seizoen hebben gelanceerd.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. Brooklyn Nine-Nine (2013-2019)

153 afleveringen | IMDb ★ 8,4

De serie draait om het fictieve 99ste district van de New York City Police Department in Brooklyn, waarbij zijn rechercheurs en de nieuw aangestelde commandant worden gevolgd. Met Andy Samberg als boegbeeld. Lees hier waar je de serie Brooklyn Nine-Nine kunt kijken.

4. The Walking Dead (2010)

161 afleveringen | IMDb ★ 8,1

In een wereld vol zombies moet een groep mensen overleven vol gevaarlijk avontuur, intriges en horror. Met Andrew Lincoln (Rick Grimes) en Norman Reedus (Norman Reedus) in de hoofdrollen. Lees hier waar je de serie The Walking Dead kunt kijken.

3. Gilmore Girls (2000)

153 afleveringen | IMDb ★ 8,2

Een drama over de relatie tussen een alleenstaande moeder in de dertig en haar tienerdochter die in Stars Hollow, Connecticut woont. Met Lauren Graham en Alexis Bledel in de hoofdrol. Lees hier waar je de serie Gilmore Girls kunt kijken.

2. Seinfeld (1989)

171 afleveringen | IMDb ★ 8,9

Deze populaire Amerikaanse sitcom draait om het leven van Jerry Seinfeld (gespeeld door de gelijknamige acteur), zijn buurman Cosmo Kramer (Michael Richards), zijn beste vriend George Costanza (Jason Alexander) en zijn ex-vriendin Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus). Samen komen ze altijd in de meest bizarre en grappige situaties terecht. Lees hier waar je de serie Seinfeld kunt kijken.

1. The Blacklist (2013)

196 afleveringen | IMDb ★ 8,0

Raymond "Red" Reddington (acteur James Spader) is een van de meest gezochte en gevaarlijke criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zichzelf aan op het hoofdkantoor van de FBI en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt en op zijn 'Blacklist' (zwarte lijst) staan. Lees hier waar je de serie The Blacklist kunt kijken.

Bekijk hier welke films er nu in de bioscoop draaien en zie hier alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV