Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight en Dream School

Vanavond op tv: nieuw seizoen Married at First Sight en Dream School
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 januari

Kijktip :

Er is weer een nieuw blok van het tv-seizoen begonnen, dus beginnen er weer nieuwe seizoenen. Zo begint vanavond Dream School weer en is Je Huis op orde te zien op SBS6. Bij RTL start Married at First Sight, deze week met niet twee, maar drie afleveringen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 3 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Dream School

NPO 3
20:26 uur

Een aantal veranderingen staan op het programma in het zesde seizoen van Dream School, dat vanaf dinsdag weer te zien is op NPO 3. Dit jaar is een rijksmonument in de Brabantse natuur de nieuwe locatie voor de twaalf studenten. Waar in de vorige seizoenen de leerlingen nog naar huis gingen, blijven ze nu slapen. Verder is de opzet gelijk gebleven en zijn ook rector Eric van 't Zelfde en mental coach Lucia Rijker er weer bij. Twaalf schoolverlaters proberen hun leven weer op de rit te krijgen.

Terug: Down the Road

SBS 6
20:29 uur

Gordon is in 2023 weer terug als presentator van het nieuwe seizoen van Down the Road. Dit seizoen neemt hij acht jongeren met het Syndroom van Down mee op roadtrip, maar ditmaal niet alleen door Nederland. Tijdens hun roadtrip gaan Gordon en de acht jongeren dwars door België en Frankrijk. Ze zoeken – ieder op hun eigen manier – naar avontuur, vriendschap, liefde en nieuwe ervaringen. Dat belooft weer oprecht, bijzonder en emotioneel te worden.

Terug: Married At First Sight

RTL 4
20:30 uur

Dinsdag is het spraakmakende liefdesexperiment Married At First Sight weer terug. Het is alweer het achtste seizoen van het programma, maar toch kunnen we ook dit jaar weer verrassende wendingen verwachten. In de eerste week is het programma zelfs drie dagen te zien, daarna wekelijks op dinsdag en woensdag. Onder leiding van presentator Carlo Boszhard wagen ook dit seizoen weer twaalf vrijgezelle mannen en vrouwen de sprong in het diepe. Gematcht op basis van wetenschappelijk onderzoek gaan ze een wettelijk huwelijk aan met iemand die ze nog nooit hebben gezien. Na minimaal vijf weken hakken ze welbekende knoop door: blijven ze getrouwd of niet?

WK Darts: finale

21:00 uur

Het belangrijkste darttoernooi ter wereld is toe aan de finale, waar dit jaar een Nederlander te bewonderen is. Michael van Gerwen neemt het in de finale op tegen "naamgenoot" Michael Smith. Wie wint het WK dit jaar?

Nieuw: Test Case

NPO 1
21:21 uur

Het populaire programma Kassa heeft dit jaar een heus testlab in het leven geroepen, waarin presentator Amber Kortzorg op originele en spectaculaire wijze producten, diensten en claims van fabrikanten test. Naast het testen van nieuwe producten, laat Test Case ook zien hoe repairman Reinier kapotte producten weer aan de praat krijgt. Ook wordt met de Verspillingsmeter de overheid gemeten: hoeveel miljoenen euro’s worden er verspild aan nutteloze en ondoordachte projecten? Tot slot wordt ook het allerschattigste testpanel van Nederland geïntroduceerd: poesjes en puppy’s die verschillende producten testen.

Wintergasten: Leïla Slimani

NPO 2
22:09 uur

In de tweede aflevering van Wintergasten interviewt Nadia Moussaid de succesvolle schrijfster en journalist Leïla Slimani. Ze werd opgepakt terwijl ze verslag deed van de Arabische Lente in Tunesië, dat veel lof oogste. Uiteindelijk besloot ze zich alleen toe te leggen op het schrijven. Slimani’s werk wordt bewonderd omdat ze voor spannende en controversiële perspectieven kiest: dat van een vrouw die seksverslaafd is bijvoorbeeld, of van een oppas die op schokkende wijze twee kinderen vermoordt. Zelf zegt ze dat ze schrijft over de dingen waar ze het meest bang voor is.

Actuele video's

Meer actuele video's