Voetbal Inside gemist: Jan Boskamp in gevecht met supporters

Voetbal Inside gemist: Jan Boskamp in gevecht met supporters
Kijk hier alle hoogtepunten uit de uitzending

Nieuws :

De heren van Voetbal Inside gingen vrijdag weer helemaal los over allerlei onderwerpen - en natuurlijk ook een beetje over het voetbal zelf. Zo verzette Johan Derksen zich tegen het koningshuis, kreeg Jan Boskamp het aan de stok met supporters en vond Johan zanger Dotan in RTL Late Night een "regelrechte aanfluiting". Gids.tv zet de beste fragmenten voor je op een rij.

Johan Derksen is niet echt onder de indruk van Humberto Tan, zo vertelde hij ook vrijdag weer in Voetbal Inside. "Een aanfluiting" en "a-journalistiek", noemt Johan het interview met Dotan in RTL Late Night. "Kan die man niet van de buis?", vraagt hij zich hardop af.

Kijk ook: Dotan bij RTL Late Night over verzonnen leukemieverhaal.

Ruzie
Jan Boskamp vertelt over die keer dat hij, tijdens zijn tijd als trainer van Anderlecht, van een supporter een knal kreeg. "Ik kreeg een schop tegen mijn zak, niet normaal", aldus Boskamp. "Ik laat me toch niet voor mijn flikker slaan? Ze moesten me met twee man tegenhouden".

Derksen vs. Boskamp
Johan Derksen en Jan Boskamp worden het maar niet eens over de schop van Michiel Kramer tegen het hoofd van Büttner. Kramer kreeg rood en een flinke schorsing, maar Derksen denk hier nogal anders over dan Boskamp.

Michiel Kramer: rood na schop tegen hoofd Büttner.

Kijk hier alle hoogtepunten uit de uitzending:

Aflevering van Voetbal Inside gemist? Kijk hier de beste fragmenten van vorige week.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV