Serierecensie: in Reservation Dogs seizoen 2 vliegen de veranderingen en scheldwoorden je om de oren

Serierecensie: in Reservation Dogs seizoen 2 vliegen de veranderingen en scheldwoorden je om de oren
Het blijft nooit zoals het was

Film :

Vanaf 4 januari staat het tweede seizoen van Reservation Dogs op Disney+. Het eerste seizoen was één van de grotere verrassingen van 2021 en het tweede seizoen zagen we dan ook met veel vertrouwen tegemoet. Lees hier de recensie van Reservation Dogs seizoen 2.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Reservaat
Een coming-of-age-verhaal over vier Native American tieners die opgroeien in een reservaat in het oosten van Oklahoma en hun dagen vullen met het plegen van misdaden... en het bestrijden ervan. In dit tweede seizoen is de vriendengroep uit elkaar gevallen en heerst er een vloek over de groep.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 78% | IMDb ★ 8,1

De vriendengroep 'Rez Dogs' is langzamerhand uit elkaar gevallen, maar toch voelt het alsof je weer middenin de vriendengroep binnenvalt: een warm bad. De bijzondere personages blijven verrassen. Aan de ene kant voelen ze alsof we ze op straat tegen kunnen komen, aan de andere kant staan ze ook ver van ons af. De unieke stijl van deze serie - die we te danken lijken te hebben aan maker Taika Waititi - blijft ook het sterke punt van dit tweede seizoen. Het tweede seizoen doet er zowel bij qua komedie als qua drama een klein schepje bovenop, maar ook in schaal is de serie groter geworden. Dat werkt heel goed. We raden de Bond tegen het Vloeken overigens niet aan om mee te kijken naar deze serie, die zullen er over het algemeen niet vrolijk van worden. 4 sterren.

Lees ook de serierecensie van Reservation Dogs seizoen 1.

Cast
Paulina Alexis (Film), Devery Jacobs (American Dogs) en D'Pharaoh Woon-A-Tai (Creeped Out) spelen rollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Sterlin Harjo (Mekko) en Taika Waititi (Thor: Love and Thunder).

Bron: FX/Disney Plus

Vanaf 4 januari 2022 is Reservoir Dogs seizoen 2 te streamen op Disney+. Genre: drama, komedie. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 30 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's