Seizoen 2 Gort over de grens weer dwars door Italië

Seizoen 2 Gort over de grens weer dwars door Italië
Ilja Gort onderzoekt het geheim van 'la dolce vita'

Nieuws :

Wat is het geheim van 'la dolce vita'? Ilja Gort onderzoekt in seizoen 2 van Gort over de grens weer de schoonheid, de wijnen en het lekkerste eten van Italië. De wijnboer bezocht in seizoen 1 óók al Italië maar reist nu naar andere plekken, zoals de kustregio Ligurië en het eiland Sardinië.

Dat maakt AVROTROS bekend. Ook tussenstops in Toscane, Marche en Calabrië staan op de planning.

Ligurië
Gort bezoekt in de eerste aflevering Ligurië waar hij de toppen van de Monte Bianco beklimt om berwijn te proeven. Ook leert hij in Genua de wereldkampioene pesto maken kennen, die hem uitlegt hoe hij de beroemde Pesto Genovese maakt. Ook gaat Gort langs bij een wijnboer met de allerschuinste berghellingen van La Cique Terra.

Ilja Gort in Gort over de grens.

Gort over de grens
Ilja Gort is een beroemde wijnboer die al meerdere boeken schreef over wijn. Ook schreef hij romans en kinderboeken. Gort had begin dit jaar met Gorts Wijnkwartier al een eigen programma waarin hij uitleg geeft over wijnen. In seizoen 1 van Gort over de grens bezocht hij onder meer Sicilië en hoofdstad Rome.

Seizoen 2 van Gort over de grens is vanaf vrijdag 11 mei 2018 wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen 2 Gort over de grens weer dwars door Italië of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV