Donderdag in Op1: over Britt Dekkers nieuwe show, de talentenjacht 'Ministars'

Donderdag in Op1: over Britt Dekkers nieuwe show, de talentenjacht 'Ministars'
De gasten van donderdag 5 januari

Kijktip :

Donderdagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op donderdag 5 januari.

Lees verder onder de video's.


Onderwerpen Op1 van donderdag 5 januari

  • Van contractontbinding bij Ajax naar spelen bij een van de grootste clubs van Europa? Daley Blind vertrekt naar verluidt naar Bayern München, waar de 99-voudig international zijn carrière wil vervolgen. Een goede beslissing? We bespreken in Op1 deze opmerkelijke stap met voetbalanalyticus Jan van Halst.

  • ‘Erik en Annemarie krijgen morgen de sleutel en Omar en Samira niet.’ Met zulke leuzen op onder andere bushaltes wil minister Hugo de Jonge discriminatie op de woningmarkt tegengaan, terwijl directeur van de Balie Yoeri Albrecht dit polariserend en zelfs gevaarlijk vindt. Vanavond schuift Albrecht aan bij Op1.

  • Het CBR ziet de laatste tijd een forse toename van een geraffineerde vorm van fraude bij theorie-examens. Met spionagebrillen en oortjes krijgen kandidaten hulp van buitenaf, en daar wordt fors voor betaald. Ook werd bekend dat het aantal verkeersslachtoffers het afgelopen jaar niet is afgenomen. Wat moet er gebeuren? CBR-directeur Alexander Pechtold schuift aan bij Op1.

  • Het is de eerste talentenjacht van Talpa sinds de schandalen bij The Voice of Holland: het door Britt Dekker gepresenteerde Ministars. Wat is er veranderd? Vanavond schuift Britt samen met deelnemers uit het gloednieuwe programma Daymian en Jasmin aan bij Op1.

  • Patiënten kunnen voor flinke verrassingen komen te staan dit jaar. Honderden contracten tussen zorgverzekeraars en zorgaanbieders zijn nog niet rond voor 2023, waardoor nog niet duidelijk is welke kosten je zorgverzekeraar dekt. Wat kunnen we verwachten? Dat bespreken we in Op1 met zorgeconoom Xander Koolman.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's